Smidigt använda parasollfot med hjul

En parasollfot med hjul är riktigt smidigt att ha! En parasollfot med hjul kan du enkelt flytta på, utan att behöva lyfta tungt. Grejen är ju att för att en parasoll ska stå stadigt, så är det bra att satsa på en lite rejälare parasollfot. Dock brukar dessa väga ganska många kilo. Det kan göra att den är svår att flytta på om du nu inte köper en med hjul. Du kan hitta flera parasollfötter med hjul hos Hultarps. Bland annat dessa:

  • Mito parasollfot 50 kg med hjul
  • Mito parasollfot 40 kg med hjul
  • Mito parasollfot 30 kg med hjul

Hos detta företag hittar du även flera snygga parasoller att välja mellan. Det är inte fel att ha en parasoll på uteplatsen för att kunna få tillgång till skugga på enkelt sätt.

Välj mellan olika parasollfötter med hjul

Om du vill satsa på en parasollfot med hjul så kan du som sagt kolla in de som finns hos Hultarps. De har även andra sorters parasollfötter utan hjul. Dock är det bra mycket smidigare att ha en med hjul. I alla fall om du enkelt vill kunna flytta på den. En annan variant är så kallade parasollfotsvikter. Dessa passar med speciella parasoller.

Allt för uteplatsen

Hos Hultarps hittar du inte bara parasoller och parasollfötter, utan de har även det mesta du kan tänkas behöva för din uteplats. Bland annat så har de ett brett sortiment av utemöbler samt även dynor för dessa. Deras utemöbler finns i en mängd varianter och i olika material.

Hultarps erbjuder även möbler för att ha inomhus om du även har behov av detta.